Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford pozastavuje dodávky Mustangu Mach-E. Řeší potíže s otevíráním dveří

8 komentářů

Arese
Normální člověk si koupí poctiví osmiválcový Mustang, cvoci a fanatičtí elektrohujeři (naštěstí jich moc není) tento elektrický krám, který znesvědcuje toto kultovní jméno. Dobři jim tak!
avik
@Arese Zdravím. Nepřipadám si jako cvok a fanatický elektrohujer. To auto jezdí velmi dobře, mám ho tři roky. Mimochodem, poctivých osmiválců mám šest, šestiválce dva. Hezký den a trošku uberte s urážkami.
Arese
@Arese Oprava: ...poctivý osmiválcový...
ericn
@Arese dost by mě zajímalo, jak se daří tomuhle “fake” Mustangu na sekundarnim trhu? Nekoupil bych to jako nové, ale už vůbec ne jako ojeté… Možná by to stálo za analýzu včetně propadu hodnoty a výkupu ze strany autobazarů 🤔
Rezna
@ericn
Obecně ani automobilky sekundarnimu trhu moc nevěří, je to vidět na jejich finanční politice.
ericn
@Rezna No když se tak podívám na něco bližšího nám, tak třeba iD.3 jako nové je cca kolem 1,06 mio CZK (střed nabídky) ProPeople 150kw/59kWH baterka. Jako jeté rok 2020 se stejnými parametry je od 400-450tis. Tj za 5 let ztráta hodnoty cca 60% a je to horko těžko prodejné...

Golf 1,5TSI 110kW People 740tis Kč, ojeté rv 2020 je za 450-500tis Kč = ztráta hodnoty kolem 35 % a to je dost rozdíl. Navíc meziročně Golf opět podražil a iD.3 šlo dolu.

Tj sekundární trh s EV je mazec, ztratíš přes půlku ceny auta a budeš rád, že ti to nakonec vůbec někdo vykoupí....
Rezna
@Arese
Tak jako auto je to celkem vyspělé a příjemné, ještě jsem neměl možnost se tim svést, ale slyším na to chválu. To že to ma "prapodivny" vzhled (asi jako vetsina konkurence) dehonestující slavné jmeno je ostuda.
sir
@Rezna Já jsem s ním jezdil týden a spokojenost....jen trošku větší spotřeba..ted myslím Mach e.....Jinak ta tichost a jednoduchost je návyková.

Jinak mam Mustang MACH 1 bezninoveho asi 3 roky a prostě to jsou dva jiné světy. Jeden sporták a jedno SUV. Každý má něco do sebe.
OSZAR »