Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Ja Prvni 123
Ten cenik uz je teda k dispozici asi mesic na strance Fiata, ale jinak dobry.
@Ja Prvni 123
Ceny sice asi o 100t. mimo, ale jinak nádhera... 😅
Pod v případě Pandy docela hezkou fazónou se bohužel skrývá laciné udělané auto na technickém základu z Indie upravené pro Evropu. A to vše za ceny citelně vyššínež u konkurence. To je bohužel smutná realita.
Kdo jiný než ty by měl být schopný se podívat tomu i trochu pod sukni... a Bohužel je to jen laciná, ale drahá spotřební plechovka.
Ceny sice asi o 100t. mimo, ale jinak nádhera... 😅
Pod v případě Pandy docela hezkou fazónou se bohužel skrývá laciné udělané auto na technickém základu z Indie upravené pro Evropu. A to vše za ceny citelně vyššínež u konkurence. To je bohužel smutná realita.
Kdo jiný než ty by měl být schopný se podívat tomu i trochu pod sukni... a Bohužel je to jen laciná, ale drahá spotřební plechovka.
traveldrive
Premaľovaný Citroen C3, nič viac. Technická rozmanitosť sa vytráca, všetko je len bižutéria za drahé peniaze.
@traveldrive
"bižutéria za drahé peniaz"... bohužel velmi výstižné 👍
"bižutéria za drahé peniaz"... bohužel velmi výstižné 👍
@rohYpnol
Panda este ako tak vizazou ujde ( aj ked tiez si myslim ze to stacit nemusi ) a ma svoju istu naturu .. ale povedzme nova frontera je dokonaly priklad dnesnej nemohucnosti tychto stellantisackych znaciek... to je uplne zbytocny model bez ducha bez akehokolvek vyzarovania na sposob copy paste...
Panda este ako tak vizazou ujde ( aj ked tiez si myslim ze to stacit nemusi ) a ma svoju istu naturu .. ale povedzme nova frontera je dokonaly priklad dnesnej nemohucnosti tychto stellantisackych znaciek... to je uplne zbytocny model bez ducha bez akehokolvek vyzarovania na sposob copy paste...
@3_diamanty
To už mi přijde upřímnější politika "nech model jak je, vymeň logo"... Buď jak buď, současný stav je zoufalý výsledkem jak pro Citroën, tak pro Opel, tak pro Fiat...
Přitom Tipo, Brav👋Brava, Punto... auta roku... prostě nechápu, že tak skvělá automobilka dnes je tam kde je.
To už mi přijde upřímnější politika "nech model jak je, vymeň logo"... Buď jak buď, současný stav je zoufalý výsledkem jak pro Citroën, tak pro Opel, tak pro Fiat...
Přitom Tipo, Brav👋Brava, Punto... auta roku... prostě nechápu, že tak skvělá automobilka dnes je tam kde je.
@rohYpnol A že to iný koncern robí už 30 rokov viac-menej rovnako vám nevadí? To je proste koncernove zdieľanie platforiem a techniky. On to Fiat robil tiež tak podobne. Že to úplne nefungovalo je vec druhá. Ale zase v segmente úžitkových vozidiel im to ide krásne.
@wakantanka Jiný koncern to robí taky, ale má k tomu techniku, která za něco stojí a pokrývá potřeby všech segmentů. A unifikací Seatu a Škody evropský trh fakt o mnoho nepřišel. Fiat byl mimo jiné lepší motorář než Peugeot. Bude ho škoda.
@twistedTSD Jiste, motory TSI jsou skutecne vyhlasene... a maji skvelou historii.
A takove dsg stoji za prd dodnes.
A takove dsg stoji za prd dodnes.
@Ja Prvni 123
TSI EA211 jsou velmi spolehlivé. EA111 dotáhli taky do dobré spolehlivosti. A DSG mokré jsou při nezanedbané údržbě taky ok. Suché dvouspojky nefungují snad nikde.
TSI EA211 jsou velmi spolehlivé. EA111 dotáhli taky do dobré spolehlivosti. A DSG mokré jsou při nezanedbané údržbě taky ok. Suché dvouspojky nefungují snad nikde.
Problém č 1 - technika Stellantis.
Problém č.2 - cena zcela mimo odpovídající o třídu většímu vozu.
Problém č. 3 - nefunkční hybridizace. Zjevně to funguje opět jen v tabulkách dle směrnic a nařízení EU, nikoliv v reálném životě. Spotřeba 6,3?!? To jako vážně??? Vždyť za nižší spotřebu jezdi 1.2 TSI i 1.0 TSI bez jakéhokoli hybridizace...
Jediné, co se relativně podařilo, je vzhled. Bohužel, i tam opravdu hodně jde znát technický rámec, kterého se bohužel museli držet. Ale v rámci možného, design dopadl dobře. Pro úspěch to ale podle mě stačit nebude.
Opat suhlas defakto so vsetkym... este aj ten vzhlad je nalinkovovany tak ze vidiet ze to nie je cisty fiat... ale taka je dnes auto doba bohuzial ... vsetko uz moze byt vsetkym ... a aj tie loga na kapotach uz maju coraz mensiu moc
Fakt je ze za 6l jazdim aj ja s 1,2 tsi polom 90 koni bez akejkolvek hybridizacie ... dokonca aj pod 6 v lete sa da... tu nieco potom nebude v tej pande s kostolnym poriadkom uplne ok.. jedine tak na papieri ... v realite ( skutocny zakaznik v praxi ) tak opat raz prehral
Na technice Stellantisu neni nic spatneho.
Obecne sice plati, ze je spatne, zeje vicemene jedina. Nicmene tady je zcela na miste.
A ta spotreba patri k urcitemu pouziti... takze nebude obecne platna.
Protoze prumerne jezdim levneji i s atmo 1.4 v Tipu.
Mimochodem, s pujcenou zanovni 600 se stejnou technikou jsem ujel cca 200 km se spotrebou 4.7, a asi neni ani jediny duvod, aby tohle v praxi jezdilo draz.
Novináři obecne jezdi s vyšší spotrebou u hybridů.
To je fakt.
Dodnes si pamatuju jak jezdili tehdy Superbama pri predstaveni ve Vidni.
Vetsinou to bylo "auto bez ridice"... uplne neuveritelny.
Už tady aspoň je konečně opravitelná baterie u BEV??? Nebo stále ta, co nelze opravit... ? 😉
A 1 2 od Stellnatisu je proslulá svými problémy. Ano, můžu věřit tomu, že teď už to fakt zvládli... ale nevěřím.
Jak jsem psal, tyhle hybridy s 1.2 od Stellantisu za mě nepochybně maji jednu výhodu - nemůžou mě zklamat. Můžou opravdu jen mile překvapit...
K designu - ruší mě, že z toho jsou hrozně vidět ty proporce jako na nové C3. A to opravdu neni pochvala. A pak samozřejmě detaily jako ovladače atp.
Prostě tohle neni Fiat. Je to bohužel jen "Fiat"... I tak ale design je asi to jediné, proč tento model chtít.
Prosím o sdělení mého zůstatku na účtu. Děkuji, hujere 🤣🤣🤣
Ano, uvidíme. Skončí to jako obvykle tím, že rohYpnol měl opět pravdu 😁😉 Ale každopádně uvidíme.