Elektromobily
Přihlásit pro přidání komentáře
Stejsn
A proč to Tesla vůbec vykupuje? Co s tím pak bude dělat?
@Stejsn Asi protiúčtem, když si chce někdo koupit jinou novou Teslu. Jenže s ohledem na fakt, že se tyhle krámy jako ojetý už moc neprodávají musí jít s cenou hodně dolů, aby o to následně na trhu ještě někdo měl zájem.
@Stejsn Ze stejnýho důvodu proč berou na protiúčet auta ostatní prodejci - aby si zvedli počty nově prodaných kusů 😉
Akorát v tomhle případě jim to spíš udělá víc problémů, když mají těch Cybertrucků hodně nových na skladě a tím, když budou tyhle vykoupené znova prodávat, tak si tím poníží prodeje těch nových... jediné, co mne napadá je, že by ty vykoupené rozebírali na náhradní díly, ale to by byl teda finanční masakr 😁 I když u Muska je asi možné všechno
Akorát v tomhle případě jim to spíš udělá víc problémů, když mají těch Cybertrucků hodně nových na skladě a tím, když budou tyhle vykoupené znova prodávat, tak si tím poníží prodeje těch nových... jediné, co mne napadá je, že by ty vykoupené rozebírali na náhradní díly, ale to by byl teda finanční masakr 😁 I když u Muska je asi možné všechno
Tak to je ale u každého auta, které je úzce zaměřené, ze propad ceny je rychlejší. Za mě je cybertruck presne jak píšeš ohledně Applu, cilovka je skupina, která to chce jen jako image. Samozřejmě nejake výjimky se určitě najdou.
Fakt? Aha. To je dobrý.
youtube.com/…orts/ivxuAeJJ-KE?…
Auto je mnohem složitější produkt, vůbec bych to nesrovnával, to nejsou ani hrušky s jabkama, to jsou třešně s banánem...
Nemluvě tedy o tom velkým zklamání z navýšení ceny, přece jen je oproti slibům prakticky na dvojnásobku
To je tak, když věc o kterou má zajem reaktivně uzka skupina lidí chcete vyrábět ve velikých sériích 👍
Na druhou stranu jak jsem psal tady dřív, v rámci toho vyvinuli lepší techniku pro větší auta, takže potenciál to využít tam je. Otázkou jak moc to chtějí a budou realizovat, ale má přijít nové S a X které tu techniku má dostat. V lehčím autě než Cybertruck to může být zajímavé. Jak budou ta auta přesně vypadat, jestli z X udělají normální SUV a ne podivný showcase a jaké budou ceny netušim.