Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Stejsn
Hlavu obvykle neměním a kola dotahuju křížovým klíčem na cit. Takže k titulku článku jen tolik, že momenťák je pro normálního řidiče zbytečný. Stejně nikdo neví, jakým momentem kola dotahovat, i kdyby ten momenťák doma měl.
@Stejsn Na tom neco je, ale kdyz uz ho mam, tak ho pouzivam.
Me zaujali ti "stari mechanici, co mazou srouby vazelinou".
Kam na tohle chodi?!
Pisalci.
Kazdej starej vul byl kdysi mladym volem.
Me zaujali ti "stari mechanici, co mazou srouby vazelinou".
Kam na tohle chodi?!
Pisalci.
Kazdej starej vul byl kdysi mladym volem.
@Ja Prvni 123 No ale já takové skutečně znám.
@Stejsn Jistě, protože očistit závity na šroubu a v náboji (popř. v matici pokud to je naopak) je "moc zdlouhavé". Stejně tak třeba použít vosk mezi náboj a disk. Radši napatlat všechno měděnou pastou, utáhnout rázákem na max (když už si ho servis koupil), nahustit kola na 3 bary a vzít si za to rychlý prachy...
@Ja Prvni 123
Já taky mažu, kdo maže ten jede 😊. I šrouby na kola jsem na začátku trošku majznul a až do teď jsou krásné lehce.
Já taky mažu, kdo maže ten jede 😊. I šrouby na kola jsem na začátku trošku majznul a až do teď jsou krásné lehce.
@Stejsn Jakým momentem kola dotáhnout je otázka pár sekund hledání na internetu. Každý musí mít dneska internet i v toaletním papíru, ale najít si informace se nikomu nechce... I ten momenťák z Lidlu je lepší než nic - i kdyby to někdo nastavil o 20 Nm víc, tak to půjde povolit v pohodě rukou.
Othello
Já mívám šrouby dorvané na beton jen ze servisu. Když dotahuju sám jsou tak akorát s momenťákem i bez něj
@Othello
Přesně tak, největší riziko, že kolo nepovolím je když bylo utahováno v servisu. Po mém utahnuti je vždy povolím max s menší tyckou.
Přesně tak, největší riziko, že kolo nepovolím je když bylo utahováno v servisu. Po mém utahnuti je vždy povolím max s menší tyckou.
JirkaII
Ne každý pneuservis si libuje v přesném momentovím klíči, nebo kvalitním nářdí. Zažil jsem i lemply, kteří používají silný rázový utahovák v kombinaci s univerzálním ořechem. Výsledkem jsou pak zničené, rozmačkané nerezové matice kol. No, už jezdím jinam, pokud tedy už do pneuservisu musím. Zimní/ letní kola měním raději sám, s tím, že si zároveň zkontroluji a vyčistím brzdy, zejména po zimě.
KANKUNEN
Moment je předepsaný, to víme, ale je stejný pro nový disk, nový šroub i nový třmen. Za deset let to funguje úplně jinak a drhne to. Šrouby a štefty mám lehce mastné. Jo, přetažené kolo se nikdy neuvolní.
@KANKUNEN Práve to nezmyselne zaťahovanie je dôvod prečo to časom drhne a treba kolesá ťahať viac. Ak sa kolesá na osobnom doťahujú s mierou, tak aj na 15 ročnou aute idú točiť prstami aj bez nejakého maziva.
MOJEJMENO
Momenťáky mám dva jen kvůli servisu na motorce. 40 roků si vyměňuji kola na autech a v životě mě nenapadlo dotahovat je s momenťákem. A světe div se, žádný problém. Sorry, ale zrovna tato konkrétní činnost se přeceňuje. Stačí jen trocha technického citu...
vencelín
No, momentak jen na výměnu kol je asi trochu zbytečnost.
Když utahuju kola tak ještě ve vzduchu postupně křížmo lehce na doraz, kolo se výstřední. Po spuštění na zem pak šrouby zas dotahuju křížmo klasickým faajfkovym klíčem na kola. Bez problémů. A pokud se nahodou něco nezadari a kolo dělá hluk či vibruje, zastavím a dotahnu a pak je od toho pokoj. Co vím tak kolo nám v rodině upadlo snad jen dvakrát ještě na 1202.
Když utahuju kola tak ještě ve vzduchu postupně křížmo lehce na doraz, kolo se výstřední. Po spuštění na zem pak šrouby zas dotahuju křížmo klasickým faajfkovym klíčem na kola. Bez problémů. A pokud se nahodou něco nezadari a kolo dělá hluk či vibruje, zastavím a dotahnu a pak je od toho pokoj. Co vím tak kolo nám v rodině upadlo snad jen dvakrát ještě na 1202.
Jo, ale mít jej apriori jen a pouze na výměnu kol je zbytečnost.