Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford F-150 v USA poráží Teslu Cybertruck. Prodeje obou aut jsou přesto minoritní

19 komentářů

Daniel Je
F 150 je skvělá volba 👍
Mikesus
@Daniel Je
Pro usa určitě. Pro evropu se moc nehodí.
speedfred
@Mikesus
Skvelé auto aj v Európe. Samozrejme do našich miest žiadna hitparáda ale aj tak sa s tým dá krásne žiť. Pôjdem do toho znova.
m.z.
@Mikesus jsi někde četl, jo?
Marquis de Sade
@Mikesus Souhlasím! Když vidím, kolik těch RAMageddonu se po Praze pohybuje a parkuje, zůstává mi rozum stát.
Mikesus
@Marquis de Sade
jsou na každém rohu co?
Marquis de Sade
@Mikesus Potkávám je velmi často. 50/50% pražské SPZ a středočeský kraj.
kari.laz
@Daniel
s V8 ano
speedfred
@kari.laz

Oturbené 6 valce s tým hýbu viac než dostatočne.
vencelín
Označit prodeje f150 jako minoritní, to chce buď hodně kuraze nebo hodně alkoholové kapaliny, případně dost obojího najednou.

Já bych tedy asi raději než karoserii Pick Up vzal Suburban či E😜edition Xl.
vecernicek2
@vencelín To psal nějaký pablb. F-150 je už mnoho desetiletí nejprodávanější auto v USA.
vencelín
@vecernicek2
Právě, proto jsem napsal, co jsem napsal 😊.
Taková americká Octa 😊.
Mikesus
@vencelín
Já myslím, že měli na mysli verzi lightning, ne celou řadu f150.
vecernicek2
@Mikesus Tak se má sakra vyjádřit přesně. Je to snad novinář a ne ožralej Pepa v hospodě.
Mikesus
@vecernicek2
No tady bohužel už moc novináři nejsou. Cest výjimkami. Je to vidět už uen na tech bulvarnich titulcích
vecernicek2
Co je to zase za de*ilní titulek. Ford F-150 je nejprodávanější auto v USA asi tak 50 let v řadě, s pár výjimkami, kdy skončil druhý. Takže poráží jaksi všechny, že.
Tak buďto neumíte napsat titulek tak, aby jednoznačně komunikoval co chcete sdělit, nebo je to ta nejsamozřejmější zpráva na světě.
V každém případě ve vaší redakci zas úřaduje nějaký mamlas.
vencelín
@vecernicek2
Možná už ty všechny mamlasy vykopli a nahradili je genoratory náhodných písmen. Obsah tohoto nadpisu by tomu odpovídal.
vecernicek2
@vencelín Asi jo.
Mikesus
@vecernicek2
Dle meho mají na mysli lightning verzi. Odpovídá tomu pak i text a srovnání s teslou
OSZAR »