Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobilita

Zpět na článek

Jak dodat elektřinu bagru na baterky? V Londýně je obletuje dobíjecí víla

22 komentářů

Stejsn
Tak jenom doufám, že ta dodávka není jen elektrocentrála, čímž by se absurdní kruh uzavřel.
vencelín
@Stejsn
V dnešní absurdní době to zcela vyložit nemůžeme 😊
Mikesus
@vencelín
No. To uz v dnešní době chybí kritické myšlení? Ta informace lze dohledat během 5 vteřin

Once a charge is required, a Charge Fairy mechanic will be sent out to the vehicle's location and while idle, they will be able to gain access to its charge port and connect it to their purpose-built, battery-powered mobile charger with 15m cables – enabling the vehicle to be charged within just 20 minutes without the ..
vencelín
@Mikesus
Ne ověřoval jsem to, tolik času nemám a nepotřebuji to overovat.
Jen jsem napsal, že pokud by tomu skutečně tak bylo, nijak by mne to nepřekvapilo. Tot vše.
Mikesus
@vencelín
Neber to nijak osobne, neni to tak myšleno, ale připomíná mi to "pro hlupáka každý hloupý". Tedy, že taková kravina tě napadla, tak predpokladas ze nejaky hlupák to uvede do provozu. Neznamená to, ze se to nemůže stát, ale apriori tento extrem předpokládáš.
vencelín
@Mikesus
Nikoliv, jen říkám, že kdyby to takhle náhodou nekdo dělal nepřekvapilo by mi to. V dnešní době jsou kolikrát větší absurdity než vtoto
Hendly
@vencelín
Kdyz si neověříš informace (zabralo by to min casu nez psat prispevek ) a veris kazde kravine může ti pak dnesni doba pripadat absurdni.
Mikesus
@Hendly
Mne přijde, že dnešní doba právě takovým lidem přijde absurdní. Veri každé kravina, co si přečtou v řetězové emailu, i když danou informaci ověřis během pár vteřin.
vencelín
@Hendly a misak
Ježíš vy jste se tu sešli chlapi 😊

Je to kravina, kdybych ověřoval každou chujovinu která je mi k hovnu není pro mě nějak důležitá, nijak mne neovlivňuje tak nedělám nic jiného.
Ve svém prvotním sdělení jsem neuvadel rozhodně tvrzení že takový jev nastal či nenastal
laco tralala
Zrejme dobíjajú dieselagregátom. Celé na hlavu. Vivat green deal !
Mikesus
@laco tralala
No zde je vidět, kdo podléhá snadným dezinformacím a bere je za fakt.
"Once a charge is required, a Charge Fairy mechanic will be sent out to the vehicle's location and while idle, they will be able to gain access to its charge port and connect it to their purpose-built, battery-powered mobile charger with 15m cables – enabling the vehicle to be charged within just 20 minutes without the .."
WinDiesel
@Mikesus : a teď nám to přelož chytráku. Hlavně si dej práci s tím "while idle" .... Idle znamená volnoběh .... elektro na volnoběh?
Hendly
@WinDiesel
jaky je teda tvuj překlad textu?

“idle” ma vice významu.
Mikesus
@WinDiesel
Idle a volnoběh? No taky jedna z možností, ovšem jaksi tady do kontextu nepasuje, ale to bohuzel dieseldezolát ma v hlave vymeteno, tak nedokaze u textu přemýšlet. Právě jsi prokázal svoji hloupost.
Přeložit to k tomu tvému "volnobehu"
Once a charge is required, a Charge Fairy mechanic will be sent out to the vehicle's location and while idle, they will be able to gain access..
Kdyz je vyžadováno nabíjení, mechanic z "nabíjecí víly" je vyslán na misto, kde je dané ( vybité ) vozidlo, a zatímco kdyz nepracuje, má přístup k dobíjení.
Kdyz neumíš cizí jazyky, tak se aspoň neztrapnuj jeste vic. Ale děláš tu aspon dobrou službu a ukazuješ, jak majitelé dieselu tu inteligenci ztrácí velice rychle ( pokud nějakou kdy měli). S rohypnolem si můžete podat ruce, a par dalšími
WinDiesel
Brzy tomu upadnou zadní kola, ty baterky asi nebudou moc lehké. 😄
Radek Holodňák
@WinFiesel určitě
Mikesus
@WinDiesel
Kolik váží? Zajiste nejsi tak hloupý, aby jsi něco placnul a neměl to ověřené. Nebo že by to bylo jinak?
KANKUNEN
@Mikesus Jádro pudla je, že v dnešní době se může stát kdejaká absurdita realitou.
Tycoon
To byl aprílový článek, nebo skutečnost?
gil54
Konečně zase nějaké nové neotřelé řešení.

Není nic efektivnějšího, než nabíjet baterku baterkou a tu nabít nejlépe zase baterkou a tu nabít....... Ztráty se navzájem "vyruší" a celý proces bude výhodný i z hlediska ekonomického. Konečně zaměstnaní darmožrouti, co by normálně jen pobírali dávky a váleli se vožralí na lavičkách v parku, se přerodí na víly s věnečky ze sedmikrásek a závojem na hlavě, budou kroužit po městech v dodávkách z baterkama, aby náhodou ve městech nezeslábnul provoz. A to všechno pěkně potichoučku a bez čmoudu.

Svět je zachráněn, planeta tančí sambu mezi poletujícími vílami.

A "když zrovna pracuje v rezidenční oblasti, tak jeho tichost obyvatelé rozhodně ocení", a proto bude ještě ten bagr mít radlici, případně pneumatické kladivo, ze silikonu a pojezdové pásy z molitanu.
laco tralala
A koľko tej ekologickej elektriny majú v Anglicku. Kdesi som čítal že len 15%. Takže je jedno ako nabíjajú bager, vždy je to z 85% neekologické.
Len sa emisie presunú !
Lord Owl
Konečně smysluplný projekt k pozvednutí zaměstnanosti. K pracovní četě a obsluze bagrů přijme stavební firma i obsluhu pojízdné nabíječky.
OSZAR »