Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNový Lexus LBX poprvé na českých silnicích: Proč nevzít rovnou větší UX?
37 komentářů
Horký Rom
Ten spalovací motor je tam zbytečný, Toyodo.
Asi jako tvoje existence v diskusich na auto.cz 😒]
rohor
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
To by mne třeba zajímalo, z jakého důvodu v jedné diskuzi pouzijes oba dva své účty. Mne by nebavilo se prehlasovat pořád dokola.
Takže když to nechápeš tak ti to musím popsat podrobně😒br />
1. Chtěl jsem změnit profilovou fotku na Roman Horký, marně.
2. Zkusil jsem totéž na rohor, marně.
3. Zapoměl jsem se přehlásít zpět na Roman Horký
2. Zkusil jsem totéž na rohor, marně.
3. Zapoměl jsem se přehlásít zpět na Roman Horký
Karese
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Už to chápeš?
A to děláš denně s tou fotkou? Protože běžně přepínáš profily
Určitě ne, dokaž mi, že jsem za posledních 14 dnů napsal něco jako rohor, kromě dnešního dopoledne. Ani denně, ani běžně. Občas a výjimečně jsou ty správné kvantifikátory.
Karese
Kdybys uměl číst tak bys to věděl.
Karese
planeta
auto do veľkého mesta keď nemáš kde nabíjať a robíš časté a krátke trasy, časté štarty, hybrid je ideál
Na krátké trasy po městě bych volil yaris cross. Výhoda v lexusu je utlumeni. A to ve městě nijak nepoznáš. Ušetříš 200tis a máš skoro stejné auto
Důležité je to slovo skoro.
A taky pak bude hlučnost majitele štvát pokaždě, když vytáhne auto z města. Někomu holt za vyšší komfort ty peníze stojí.
A taky pak bude hlučnost majitele štvát pokaždě, když vytáhne auto z města. Někomu holt za vyšší komfort ty peníze stojí.
Jo to si musí zvážit každý sám. Nerozporuju. Já ho mám v merku, ale nebude jezdit po městě, nýbrž meziměstské trasy do cca 15km. Tam se to již pozná. Ale po městě rozdíl je opravdu minimální.
Jak přesně to myslíš, že ve městě nepoznáš tlumení? Vyměnil jsem tlumiče a auto jede tišeji a klidněji. I ve městě.
Bavím se o akustice. A pak taky jsem to projížděl a podvozkove mi to přišlo totožné. Stejně uskakane jako cross.
Rozvor...tam zázraky neuděláš
Ad rozvor: existuje Nissan Juke. Na délce +3cm a na rozvoru +5cm. Ten se mi zamlouvá na jízdy kolem komína a do velkoměsta.
Jen bych potřeboval verzi shoping-otloukanek.
Jen bych potřeboval verzi shoping-otloukanek.
S malým nissanem jsem jezdil jen microu a to rozhodně nebylo nic extra. Stejně jako ostatní auta B segmentu, uskakana, udrncana. Zatím nejlépe filtrujici nerovnosti za mne je nove clio v B segmentu, co si pamatuji.
(Na milost je beru maximálně v některých motorkách. Ale i tak...)
Vždycky jde o kompromis, vyvažováky co ubírají výkon, zvyšují tření (dobře, to je ušetřené na tom jednom chybějícím válci) vibrace potlačované těžšími setrváky, dvouhmotami, protizávažími na klice a stejně to dobře nefunguje v celém spektru požívaných otáček a nevyváženost samozřejmě snižuje životnost. Nejde mi - v mém věku - už o zvuk, ale když je blbej, tak to nezachrání ani šestiválcovej zvuk z repráků.
Ale to ber jako takovej stařeckej stesk, je jasný, že brečím na špatným hrobě a že s tímhle nic neudělám. Vlastně pro sebe udělám, dokud půjde nějak smysluplně držet starou techniku s méně kompromisy.