Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePolovina řidičů se při parkování stresuje. Rodiny kvůli tomu nechtějí větší auta
27 komentářů
Pepa_007
Také považuji parkování za stresující. Nejvíc mne stresuje jezdit půl hodiny kolem bloku než najdu místo. A druhak kdo mi auto zase odře svojí neschopností a nebo závistí.
A to asi je stresující pro 100% řidičů.
A to asi je stresující pro 100% řidičů.
Mikesus vi, že většinu trápení současného světa způsobuje generace X. Takže za tím budou oni.
Potrefená husa co?
Naprosto nesouvisející s tímto.
Ale jestli ti do této generace patříš, jen dokazuješ, že obsahuje opravdu spoustu zoufalcu.
Naprosto nesouvisející s tímto.
Ale jestli ti do této generace patříš, jen dokazuješ, že obsahuje opravdu spoustu zoufalcu.
Hele a není to chybné plánování drahého času nadcloveka, když si neustále zves na interview úplně nepoužitelnou generaci ty huso?
Jamme
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
rohYpnol
Tohle není nic než propaganda Helmutů. Zkrátka těžká demagogie a zvrácenost. Jen si vyberu fakta, která se mi hodí a použiji je ve smyslu, jaký se mi hodí. To je celé.
Proč třeba sakra dělali ten průzkum mezi řidiči rodin S DĚTMI??? 😲 Jaký má probůh smysl v rámci zjišťování preferencí řidiče rozdělovat na tuto skupinu?!??? Řidič single nebo bezdětný nebo starší řidič nemá garáž? Nepotřebuje parkovat????
Ale dobrá fraška od VW :yes:
Proč třeba sakra dělali ten průzkum mezi řidiči rodin S DĚTMI??? 😲 Jaký má probůh smysl v rámci zjišťování preferencí řidiče rozdělovat na tuto skupinu?!??? Řidič single nebo bezdětný nebo starší řidič nemá garáž? Nepotřebuje parkovat????
Ale dobrá fraška od VW :yes:
Já tomu rozumím tak, ze Slepice v SUV a automobilka zkoumá, jak zvýšit prodeje.
Jamme
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jestli to nebude tím, že řidič bez rodiny nepotřebuje větší auto?
Co se sereš do toho jaké kdo potřebuje auto?
Lebo vodic s rodinou vacsie auto potrebuje.
Velké auto si může koupit kdo chce a je fuk co tam vozí, jestli děti a nebo nějaký “náklad”…
přesně tak, at si každej jezdí čím chce, jeho boj.
Někomu nakazovat a omezovat ho co má dělat je obyčejný neostalinistický bolševismus. O tom co je správné rozhodujeme My - strana (vláda) (eu) .....
Někomu nakazovat a omezovat ho co má dělat je obyčejný neostalinistický bolševismus. O tom co je správné rozhodujeme My - strana (vláda) (eu) .....
Aha. Vše není dostupné. Co vyrábí Ford? Vyrábí se jen SUV, protože jsou lidi líný nastupovat do auta.