Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
m.z.
S tímhle autem jsem něco najezdil, jak v sedanu, tak kombi. A musím říct, že to bylo skvělé auto. Pohodlné a stabilní i při ostřejší jízdě. Trošku problémek byl motor, pod 2000t otáček to byla opravdu plachetnice za bezvětří a v tempu se začínal přehřívat, Takže fajn auto na rodinné ježdění, ale na dálniční sprint to v naftě nebylo vhodné.
jhamil
Toto auto měl můj doktor a už po 4 letech měl korozi na zadních dveřích, jako třeba na Š120. Nešťastně řešení zadního blatníku a zadních dveří. Rez se těmto autům bohužel nevyhýbala.
jam2015
...ako v starom Světě motorů bol na prednej strane BMW 525 TD a titulka ,, Nejrýchlejší dízl na světe" 😉
Kdysi v 90tkach se prodával takový autokatalog, byly tam všechna auta s parametry a i cenami na českém či nemeckem trhu a tam bývalá stejná reklama na e36 s tds 😁 když jsem to otevřel po letech a všiml si 103kw motoru, přišlo mi to vtipné😁
jam2015
...stále nič?! 😉
Tenhle motor byl BMW 2.5tds 105kW, zde lehce podladěný. Začátkem 90 let byla BMW s tímhle 25tds nejrychlejší naftová auta na světě. Takže to pořádný motor skutečně byl...
Prémiovky BMW 525tds s asi 103kW nebo kolik... těch bylo taky hodně. A ekvivalentní Audi s TDI...