Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Suzuki SX4 City: S klimatizací za 249.900 Kč

12 komentářů

pantauleo
Tak jsem myslel, že auto bez výbavy nabízí jen Škoda, ale Suzuki se zřejmě nechalo inspirovat. Těším se na dobu, kdy auto bude za 100 tisíc, ale v základu bude jen sedačka řidiče bez volantu. Zbytek jen za příplatek. >😁
3_diamanty
bola v podstate prvy crossover a dodnes nema fakticky v triede konkurenta 😉 .... bravo suzuki :yes: ( dvojkolkovy captur a P2008 neratam )

predaje su stale slusne a u nas na slovensku ich ma v prepocte na celkovy pocet predanych aut za rok .. najlepsie na svete ... bravo suzuki :yes:
PeterLuk
Nebola, predbehlo ju Daihatau Terios, ktorým sa SX4ka inšpirovala.
3_diamanty
daihatsu terios nie je nahodou SUV?

[odkaz]

vsade o nom citam ako o SUV... a aj jeho starsi predchodcovia vyzeraju ako ciste SUV [odkaz]

takze ja nesuhlasim
😉
grifith
A SX4 by jsi označil jako co? Podle mě je to jednonačně zástupce SUV 😄
3_diamanty
doterajsia SX4 je prvy svetovy crossover 😉 ved o tom sa cely cas bavime 😉

tu to mas aj v nadpise clanku co to je za auto: [odkaz]

a terios od daihatsu je SUV 😉
Anonym
Je potřeba si uajsnit pojem Crossover jak ho vnímá evropa, asi, amerika.

Pokud to chceš brát celosvětově, tak je to samozřejmě nesmysl.

SX-4 se azčlo prodávat v roce 2006, kdy se začal prodávat i Ford Edge (v usa označován taky jako crossover)

Jenže málkdo víc, že první crosover byl vůz Matra Simca Rancho, následován jen o něco později AMC Eagle.

Tohle byly první crossovery na světě, když už.
swifter
přední maska vozů vyráběných v Maďarsku pro evropský trh je jiná. Že by čínská verze?
auto. cz upadá, upadá.. :no:
Darkproject
Ja by som povedal že je to maska ktorá prišla s faceliftom 😉 . Preto sa ti zdá trocha iná oproti tým ktoré vidíš na cestách. Na obr. ma dokonca nemecké evidenčné čísla.
swifter
Faclift byl v říjnu 2009 a tato maska je před FL, na trzích mimo Evropu zůstala i po FL (mlhovky mají před FL půlkruhové vybrání, po FL ne), anténa je ale vpředu, což odpovídá verzi po FL 😐 , já se z toho picnu 😒
Nadzvukovy
Zvonku sa na to da stále pozerať ( vždy sa mi páčila viac bez tých plastových doplnkov v " striebrenke " ), ale interier ( palubovka ) je už za zenitom. :-!
blondis
Suziki s SX4 udelalo v cenové nabídce a výbavě velmi slušnou nabídku.
Určitě ted půjdou prodeje nahoru. Díky tomu hraje i fakt, že Ford přestal nabízet levný Fusion ( má za něj dražší náhradu ), kteří si hodně kupovali starší lidi.
Ještě bych Suzuki poradil snížit nabídku na 239.900,- v této výbavě a prodejní trhák je na světě !!!!!
GO, SUZUKI !!!!!!!! :yes: :yes: :yes😒br /> Je sice pravda, že dobrou nabídku mají u Hyundai s ix20 a KIA Venga, ale šel bych radši do Suzuki...
OSZAR »